afdrukkenGijsbersMilieueducatieWie zijn wij ?

Met Milieu-educatie Bureau Gijsbers (kortweg Gijsbers Milieueducatie) ben ik, Aukje Gijsbers, in 1997 voor mij zelf begonnen, met als doel zelfstandig, vernieuwend en creatief (milieu)informatie te verpakken in een aantrekkelijk product.

Na mijn studie Milieukunde aan Hogeschool IJselland ben ik enkele jaren werkzaam geweest als (vrijwillig) educatief medewerker aan het Milieu-educatie Centrum in Tilburg. (Tegenwoordig integraal onderdeel van het Brabants Natuurmuseum).
Kennis over educatie heb ik opgedaan tijdens de opleiding voor het pedagogisch didactisch diploma (ofwel tweede graads lesbevoegdheid).
Veel geslaagd jeugdwerk (scouting en kinderboerderij club) zijn hieraan vooraf gegaan. Ook heb ik mij niet onbetuigd gelaten tijdens het volgen van het Ecoteam-programma in Eindhoven. Hieruit zijn de Afvalwijzer en Winkelroulette ontstaan (zie ook Milieuspellen).

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar bezig met Gijsbers Milieueducatie. De hoeveelheid verschillende spellen stapelen zich op.

Naast spelprincipes houd ik mij bezig met de inhoud (boodschap), vormgeving en realisatie.
Dit kan ook inhouden het coordineren van een scholenproject, zoals in 2004 gelopen heeft in de regio Land van Cuijk en Veghel met het thema Zwerfafval.

Afhankelijk van de benodigde oplage worden spellen door ons zelf opgemaakt, geprint en gelamineerd of professioneel vormgegeven en gedrukt.

Alle producten zijn terug te vinden op de pagina's:

 • Tafelspellen: Gezelschapsspellen voor de verkoop
 • Grote Spellen: Vergrote Gezelschapspellen, Balspellen en diverse Spellen-dozen voor de verhuur
 • Gijsbers Milieueducatie: klik op Gerealiseerde projecten.

  Heeft U opmerkingen over deze pagina's, schrijf een reactie op ons WEB-Formulier of stuur een mailtje. Ons e-mail, telefoonnummer en adres staat op de pagina Bronnen.

  Tot ziens !
  Aukje Gijsbers

  afzetkanalen

  Ps

   Heb jij zelf ook een klein adviesbureau in Natuur en Milieu Educatie kijk dan ook even op de web-pagina: NME-Netwerk.

   Home contact sitemap