afdrukken

FroNetMilieuspellen:Pion
afzetkanalen relatiegeschenken SpelOpMaat

Dealers

Is Nederland "milieu-moe" ?

Spellen MBG

Milieu en duurzaamheid zijn overal in verweven. Tijdens het dagelijks leven, bij het eten maken, schoonmaken van huis en haard, het reizen naar werk of recreatie-oord, overal worden keuzes gemaakt met gevolgen voor de directe leefomgeving. Milieu is niet "uit" maar is verweven in het dagelijks leven. Duurzame Ontwikkeling streeft naar een leefbare wereld: hier, elders en in de toekomst.

Het is niet gemakkelijk om de mate van Milieu-vriendelijkheid & Duurzaamheid mee te wegen.
Met de Milieuspellen proberen wij de consument hierin een handje te helpen.

U ook ?

De Milieuspellen zouden een nog betere aftrek kunnen vinden als de producten in een (web)winkel uitgestald zouden liggen. Voor u de kans om op een speelse manier bij te dragen aan de kennis van de Nederlander over het milieu.

De pagina Foto-Overzicht geeft een goede afspiegeling van onze producten en projecten.

De prijzen van spellen in enkelvoud zijn terug te vinden op de pagina Milieu Spellen. Voor grote afnames zijn inkoop-kortingen te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.Relatiegeschenken

Relatiegeschenken met meerwaarde

 • Bent u al die kerstpakketten, rekenmachines, schrijfbloks, tassen, jassen, pennen of flessen wijn zat?
 • Wilt u uw relaties of medewerkers eens wat anders geven dan al die snuisterijen ?
 • Wat dacht u van een gezelschapsspel met een licht educatief tintje ?

  Verschillende milieuspellen kunnen wij u nu al aanbieden. Nieuwe thema's zijn continue in ontwikkeling. Maar ook u als klant kunt suggesties voor nieuwe onderwerpen of spelprincipes doen. Wanneer wij het zien zitten, kost het u niets meer dan het inkopen van een bestaand spel.  Wilt u een spel laten maken ?

  Natuurlijk maken wij ook spellen en ander educatief materiaal speciaal voor u op maat. Kijkt u maar even op de pagina Gijsbers Milieueducatie. Wij komen graag bij u langs voor een eerste oriënterend gesprek.

  Tot ziens !

  Aukje Gijsbers

  Gijsbers Milieueducatie  Home contact sitemap